RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ обіцяють спеціальну програму на концерті у Києві

Журнал SAVOR нагадує, що 9 грудня в столичному клубі Atlas, відбудеться святковий концерт наших друзів із гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. Концерт стане чудовим завершенням цього музичного року та фіналом туру з презентацією синглу #Хочеш з майбутнього альбому гурту. Цю пісню назвали найніжнішою піснею відомих рок-романтиків.

 

Взагалі, пісні про кохання – це основа їхнього репертуару.  Але ті, хто добре знайомі з БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, знають, що на їх концертах на вас чекають і справжнє шаленство та драйв! Це буде третій великий сольний концерт  БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ у Києві в цьому році. І він обіцяє стати особливим! Музиканти ретельно готуються до виступу і обіцяють не тільки спеціальну музичну програму, але й нове світлове шоу. Ще однією приємною новиною для прихильників стане те, що у концерті візьме участь один з співзасновників колективу Ігор Рибар. Очікується черговий аншлаг, тому організатори радять приходити завчасно, щоб не затримувати початок виступу. БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ запрошують усіх, хто цінує справжні почуття, романтику і не уявляє свого життя без кохання!

 

Розпочався  тур у Лондоні, де БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ виступили вперше. Далі були успішні виступи в Україні. Завдяки запрошенню зіграти ще один концерт у Львові, в турі гурт завітав до 17 міст та дав 18 концертів. Це вже другий великий тур Україною за рік. В планах музикантів - повністю присвятити себе запису нового альбому, який гурт планує презентувати на початку 2018 року. Музиканти не припиняють пошуку нового звучання та не бояться експериментів, тож прихильники вже з нетерпінням на нього очікують.

 

Під час туру Сергій Танчинець дав інтерв’ю хмельницькому журналу "Історія Кохання, в якому розповів про пісню Хочеш,  про тур та про плани гурту а ще - про творчість, натхнення та стосунки.  

 

ПРО ГРАФІК:Шалений концертний графік має гурт «Metallica» (сміється). Вони півроку знаходяться в турі, і виступають раз у три дні, тобто із 180 днів − 60 концертів. В нас ще не такий насичений розпорядок, але ми до цього прагнули всі 18 років. Завжди хотіли потрапити в ситуацію, коли матимемо «шалений» графік. Звісно, фізично наші організми інколи дають збій: ми хворіємо, як і всі люди, звертаємось до лікаря, але стаємо на ноги і йдемо далі. Фізично ми втомлюємось, але морально, душевно й духовно тільки збагачуємось. Адже займаємось тим, що справді до душі. І за це отримуємо надзвичайну віддачу від людей, яким подобається наша творчість, які слухають нашу музику й відвідують концерти. Ми переповнюємось емоціями, і це нас дуже тішить. Відпочиваємо та працюємо одночасно. 

 

ПРО НОВИЙ СИНГЛ:Написання пісень – творчий процес, який йде від серця, а не здійснюється за примусом. Тому новий сингл «Хочеш» з’явився так само випадково, як і решта моїх пісень. Для мене це найулюбленіша композиція зі всіх, які коли-небудь писав. Саме заради неї ми вирушили в осінній тур. Це пісня про вересневі дощі, про закарбовані назавжди спогади,  про любов з легким присмаком осіннього настрою. 

 

ПРО СТОСУНКИ:Я у шлюбі вже  майже 10 років. За цей час зрозумів, що найголовніше для створення міцної сім’ї – це взаєморозуміння та взаємоповага. Потрібно чути один одного, якомога більше розмовляти та слухати. Поважати простір, потреби, почуття своєї другої половинки. Як казав Володимир Висоцький: «Ти можеш бути мільйон разів правий, але яке це має знання, якщо твоє дружина плаче?». Також переконаний, що шлюби укладаються не тут, а на небесах. Тому, якщо на небі написано, що двоє людей мають бути разом, то так неодмінно і станеться. 

 

Коли? - 9.12.17
Де? - м. Київ, вул. Січових Стрільців 37/41, (ATLAS).
О котрій? - 20:00.
Двері відкриються - о 19:00

Квитки http://bit.ly/2iFBt2P

 

Наш Телеграм канал, підписуємось та смакуємо життя разом з SAVOR!

Додати коментар

Захисний код
Оновити