RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Фіналісти Євробачення Ксюша і Артем з гурту Naviband чекають на дитину!

Білоруські романтики із Naviband презентували кліп на пісню «А дзе жывеш ты?»

 

Режисером кліпу став продюсер гурту Олександр Тобольський, який вже встиг зняти відео на пісню «Гiсторыя майго жыцця», яку Naviband представили на Євробаченнi 2017:

 «Ідею кліпу на цю пісню, якщо відверто, ми виношували більше 3-х місяців. Пісня вийшла якоюсь особливою і зовсім не хотілося поспішати з її візуалізацією. Ми встигли зняти кліп «Бяжы», записати новий альбом, звести його і одного разу оператор Олег Гірель запропонував ідею «романтика з місяцем», а «шераг падзей» які відбуваються з групою привели нас до того сюжету, який ви побачили. В результаті сценарій був написаний швидко і легко, але Ксюшу з Артемом, звичайно, ми довго вмовляли!»

 

 «Ми давно хотіли зняти кліп, де головними героями були б не тільки ми з Ксюшею. У результаті роль виконав талановитий білоруський актор. Так  співпало, що Саша знає його по ролі в короткометражці Мітрія Семенова-Олейнікова «Одной Крови», а для мене Сергій - друг дитинства з мого рідного міста Глибоке. І після обговорення сценарію кліпу ми просто в один голос сказали хто повинен бути головним героєм», - ділиться Артем Лук'яненко.

 

Цією роботою, за словами Артема і Ксюши, Naviband починають нову сторінку їхньої історії, як творчої, так і життєвої:

«У відео «А дзе жывеш ты?» ми ділимося зі слухачем нашим секретом. І безумовно, натхненні новими почуттями та емоціями з нетерпінням чекаємо 8 грудня щоб випустити в світ наш новий альбом»

 

Новий альбом Naviband «Адной Дарогай» вийде 8 грудня, і вже доступний за попереднім замовленням у цифрових магазинах.

 

Наш Телеграм канал, підписуємось та смакуємо життя разом з SAVOR!

Додати коментар

Захисний код
Оновити