RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Гурт Тартак презентував новий лонгплей на своє 21-річчя

Сьогодні, 2 грудня журнал SAVOR вітає гурт Тартак з 21-річчям. Саме в цей день, гурт вирішив привітити своїх фанів по-особливому, презентувавши свій 9 офіційний альбом - «АнТАРТАКтида. Частина Друга».

 

 

 

 

 

Традиційно автором усіх пісень є Олександр Положинський. Безпосередньо над музичною часиною працювали музиканти гурту Тартак: Антон Єгоров, Ярослав Вільчик, Дмитро Чуєв. Запис альбому проходив на двох студіях: «Play FoRest» та «ФДР», а зведення та мастеринг робив луцький саундпродюсер Роман Сорока.

 

Назва альбому доповнена уточненням «Частина Друга», оскільки наразі триває робота над альбомом дуетів, який буде виданий з назвою «АнТАРТАКтида. Частина Перша».

 

 

«Чому два альбоми з однією назвою? Це заплутана історія. Ці дві платівки народжувалися, творилися, записувалися і зводилися в паралельних процесах одночасно. Я як автор пісень (не всіх 100%-во, але в кожній пісні є хоча б частина мого авторства) жив і продовжую жити ними двома одночасно. Хоча при тому, що вони дуже різні й стилістично, і змістовно – все одно вони, на мою думку, відображають той невеличкий творчий всесвіт, який називається гуртом Тартак. Власне, звідси і частково назва. Ми в жодному разі не претендуємо на гучні заяви на кшталт «ми така величезна глиба в українській музиці, як Антарктида в світовому просторі». Ні. Просто хочеться показати себе не як щось вузькоспеціалізоване, обмежене якимись певними рамками, а як творчу одиницю, яка може існувати в дуже різних і інколи навіть протилежних проявах. Є інший нюанс назви. Крім того, що в ній є саме слово «Тартак», там ще закладено два імені – Артура Данієляна і Антона Єгорова – нашого гітариста, який фактично був саундпродюсером другої частини. Так що назва є змістовною і за формою, і за сенсом, який в неї закладений», - розповідає Сашко Положинський.

 

Лонгплей складається з 12 композицій:

1. Ла-Інтро 
2. Людинаміт 
3. Геть Негатив 
4. Блюз 
5. Текіла 
6. Гей Киці 
7. Лає-Лає 
8. Самокат 
9. Вищий Рівень 
10. Стара Школа 
11. Бережи Себе 
12. А Я Просто Мовчу.

 

 

Наш Телеграм канал, підписуємось та смакуємо життя разом з SAVOR!

Додати коментар

Захисний код
Оновити