RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Тепер офіційно: Анна Добриднєва та екс-Quest Pistols Микита Горюк розлучилися! (ВІДЕО)

Через півтора місяці після релізу свого танцювального треку «Між нами», який успішно транслюється в ефірі всіх радіостанцій країни, відома співачка Анна Добриднєва презентує і екранізацію синглу. Кліп «Між нами» став восьмим відео за трирічний період сольної творчості артистки.

 

Довірити свою відео роботу Добриднєва вирішила професіоналам з компанії «Ross Lane Film», які розробили ідею і майстерно втілили її в життя. Зйомки тривали добу і проходили в одному зі знімальних павільйонів столиці.

Для зйомок цього відео відомі стилісти і модні дизайнери, резиденти Ukrainian Fashion Week Макс і Маргарита Комашня (бренд "Komashnya") розробили кілька яскравих образів. Крім того, був спеціально виготовлений величезний безшовний білий тканинний відріз 10м / 10м для втілення головної ідеї кліпу. Також проведено кастинг танцюристів і поставлена динамічна хореографія. Кожна складова кадру обов'язково повинна була підкреслена настрій і зміст пісні. Найбільш відповідальним етапом при підготовці до зйомок виявився вибір головного героя, але і з цим завданням Добриднєва впоралася легко і ... незвично.

 

«Підготовка до зйомок - завжди хвилюючий для мене процес, адже я неймовірний перфекціоніст. Все, від глобальної ідеї і до найменшого гудзика має бути ідеально, і на своєму місці. Тому вибір партнера на майданчику дуже важливий. Я довго шукала найбільш точне втілення чоловічого образу, до якого звертаюся в самій пісні. Зухвалий, стильний, веселий, брутальний, танцювальний і при цьому рок-н-рольний. І небесні сили самі вирішили це завдання. Так-так, саме небесні. За 2 тижні до зйомки ми летіли з лідером проекту "Зверобой" Микитою Горюком в одному літаку. Я зрозуміла: це той, хто мені потрібен в кадрі», - розповідає Анна Добриднєва.

 

«Така музика, яку робить Аня, мені дуже подобається, а трек «Між нами» засів в голові після першого прослуховування. Причому, в цій стильній танцювальній пісні захована драма розриву відносин. Нам було легко і весело працювати на майданчику. Дякую Ані за запрошення! Хоч тепер ми з нею за сюжетом кліпу і змістом пісні і не разом, офіційно розлучилися, але ось в житті спілкуємося все більше і більше», - ділиться враженнями Микита Горюк (екс-учасник "Quest Pistols", а нині сольний артист "Зверобой").

 

«Я дуже вдячна всій команді, яка працювала над екранізацією цієї пісні. Ще одна частинка мого життя відображена в красивому відео, яким я можу поділитися з моїми прихильниками. Я щаслива, що займаюся улюбленою справою, і доля завжди зводить мене з людьми, які допомагають ідеально втілювати в життя всі задуми. З неймовірним обожнюванням хочу подякувати компанії «Ross Lane Film», режисера Ross Lane і оператора Льва Костенко. Сподіваюся, мій улюблений глядач розбереться у всіх прихованих сенсах і акцентах. "Між нами"! Прем'єра!»- коментує співачка.

 

Наш Телеграм канал, підписуємось та смакуємо життя разом з SAVOR!

Додати коментар

Захисний код
Оновити