RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

В Києві відбувся Всеукраїнський конкурс краси MISS BEAUTY AUTUMN 2017

15 листопада, в столичному концерт-холі MONTE RAY відбувся Всеукраїнський конкурс краси MISS BEAUTY AUTUMN 2017, в якому прийняли участь 10 дівчат з різних міст України.

 

Засновником і організатором конкурсу краси виступила Наталія Ворушило. Атмосфера вечора була дуже теплою та святковою, наповнена концертною програмою. Почесними гостями в якості журі виступили: українські артисти, які так само виступили для гостей заходу - співачка Ксантi. Інді-артист, співак і сонграйтер - Сергій Сисуєв. Телеведуча, продюсер в UG Production, Віце-Президент палати JCI Olimp з міжнародних відносин - Юлія Гончар. Тренер вищої категорії, майстер спорту з бодібілдингу та фітнесу, чемпіон України, фіналіст та призер чемпіонату світу, фітнес-модель - Анатолій Павсюк. Висококласний пластичний хірург, кандидат медичних наук і головлікар клініки «Візит-Косметик» - Матолінець Тарас. Володарка титулу міжнародного конкурсу Mrs. Universal 2017 Grand Prix, ведуча гала шоу міжнародного дитячого конкурсу Little Miss & Mr Eurasia 2017, володарка міжнародного титулу ведуча року 2017 - Вікторія Шкільнюк. Переможниця минулого сезону конкурсу краси Miss Beauty SUMMER 2017 - Наталія Редкокаша, м.Кременчук.

 

На вечорі виступили такі артисти як: XENA - україно-білоруська співачка. Співачка, автор пісень, героїня реаліті-шоу "Серця трьох" на Новому каналі - Владислава Чабан. Лауреат і переможець всеукраїнських та міжнародних пісенних конкурсів, учениця школи естрадного майстерності "Talant Production", володарка премії Юкрейніан Кідс Евордс 2016 номінації "Відкриття року" - Дар'я Жаркова. А також почесні члени журі Сергій Сисуєв та Ксанті.

 

Конкурсантки продемонстрували свою граційність та неповторність в 3-х різних образах: перший вихід, візитка - представлення кожної окремо учасниці в національному українському образі від бренду Murashka, у 2-му виході, прояв учасницями своєї краси, пластики і сексуальності в дизайнерських боді від Alla Frenkel. У 3-му виході, дівчата проявили свою грацію у весільних сукнях від бренду Slanovskiy.

 

За підсумками голосування журі переможницями стали:

MISS BEAUTY AUTUMN 2017 - Гордієнко Христина, м.Київ
I VICE - MISS BEAUTY AUTUMN 2017 - Ємченко Богдана, м.Київ
II VICE - MISS BEAUTY AUTUMN 2017 - Ємельяненко Валерія, м.Київ
Міс Глядацьких симпатій - Дроздова Анастасія, м.Київ

 

Партнерами заходу виступили:

1) Севда Фараджова - дизайнер ексклюзивних прикрас ручної роботи.
2) Візит-Косметік - клініка пластичної хірургії. 
3) бренд вишиванок Murashka. 
4) бренд весільних та вечірніх суконь Slanovskiy. 
5) дизайнер ексклюзивної білизни ALLA FRENKEL. 
6) Квіткова студія Violy Flowers. 
7) художник Олег Ілюхін. 
8) бренд спортивного харчування Smartpit. 
9) бренд сумок Zgarda. 
10) студія візажу та стилю Ірини Шенделяр.

 

Інформаційні партнери:

1) портал подій Night2Day Kiev.
2) Сайт Києва 44 ua.
3) модний глянцевий міжнародний журнал європейського рівня FASHION LIFE,
4) Всеукраїнський інформаційно-розважальний портал TuT-Ua com,
5) модний онлайн журнал VTrendi com ua, 
6) Журнал «SAVOR»,
7) Журнал EVENT Ukraine. 
8) портал Starlife com ua. 
9) Oblik Med

 

Наш Телеграм канал, підписуємось та смакуємо життя разом з SAVOR!

Додати коментар

Захисний код
Оновити