RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

В Києві відбувся концерт з презентацією нового синглу Дениса Мусаєва

12-го листопада в «Freedom Karaoke Hall» відбувся акустичний концерт з презентацією нової танцювальної композиції українського виконавця, автора та композитора - Дениса Мусаєва (MUSAEV).

 

Акустичний вечір був музично насищеним, лунало багато авторського матеріалу, зокрема, такі відомі пісні з репертуару Дениса Мусаєва, як: «Велосипед», «Життя одне», «Я хочу знов танцювати» «Так прикольно», а також оригінальні кавер-версії світових хітів. Всі пісні супроводжувались гітарою та майстерною грою саксофоніста, скрипачки та ритм-секцією кахона.

 

В цей день зібралася найдушевніша публіка, яка створювала неповторну і по-особливу теплу атмосферу заходу. Концерт артиста, як завжди, був наповнений добром і позитивним.

 

До глубини душі, музика Дениса на очах змінила атмосферу «Freedom Karaoke Hall», вона змусила слухачів не тільки отримати музичне задоволення від вечора, але і часом, задуматися про сенс життя, про любов, про щастя.

 

Гостей заходу своїми виступами також порадували: Влад Ульянич, виконавши свою пісню «Цілуй» та Ірина Островська, яка підкорив зал своїм запальним виконанням пісні «Це Є Любов». Оперна співачка Вікторія Задворна завоювала всіх своїм неперевершеним вокалом і змусила кожного слухача «до мурашок» відчути її виступ. Яскравою та запальною ізюминкою вечора стали Дует «Не Родственники» (Олексій та Ігор Рева) - шоу «Мамахохотала», які змусили весь зал зі сміху надривати свої животи і від кожного жарту ледве утримуватися в своїх кріслах.

 

На завершення програми Денис Мусаєв виконав свою нову композицію #Ходисюди, під яку гості із задоволенням підспівували та танцювал. Найактивніші гості вечора, пішли додому з подарунками.

 

Артист висловлює величезну подяку всім глядачам, партнерам заходу, шанувальникам, своїм колегам, друзям, і зіркам українського шоу-бізнесу, які підтримали його в цей вечір: Анастасія Рубцова, Дмитро Бабак, Валерій Юрченко, LOOKINICH, Антон Копитін, Данило Клягин, Влад Ульянич , OSTROVSKAYA, Дует «Не Родственники», Ксанті, Вікторія Задворна, Гітарист Flame, VALERY, SUL'ZHENKO, Дует «Vita Nova», Іван Марунич, Євгенія Березова, Влад Сотніков, Андрій Бухаров та ФК «Маестро».

 

Наш Телеграм канал, підписуємось та смакуємо життя разом з SAVOR!

Додати коментар

Захисний код
Оновити