RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Гурт ARLETT екранізував пісню «Спрага чи спека»

Білоцерківські рокери з гурту ARLETT презентували свій третій кліп - «Спрага чи спека». Кліп, як і сама пісня, про те, що потрібно робити правильний вибір!

 

 

Як зазначав раніше Олександр Коломієць, фронтмен гурту ARLETT:  

«Мені здається, це дуже кльова теорія – вимірювати відстань улюбленими треками. Особливо коли ти влітку їдеш з гуртом в своєму автобусі на фестиваль, з родиною на відпочинок або додому. Від Києва до мого рідного міста Біла Церква приблизно 23 пісні. Слухайте, рахуйте і робіть правильний вибір: спрага чи спека!»

 

«Спрага чи спека» проїхала тур найбільшими фестивалями України, отримала три «так» від зіркових суддів на телевізійному шоу «X-factor 8», і ось нарешті – ARLETT екранізували пісню «Спрага чи спека» на тлі хаотичного нічного життя.

 

Режисером та оператором відео став Андрій Сербін. У головній ролі Darina Rudo. Зйомки відбувалися на Brave! Factory Festival та на київських вулицях.

«У відео ми показали елементи тусовочного життя на прикладі людини, яка стоїть перед вибором: чорне чи біле, залежність чи ні. Кліп, як і пісня, про те, що перед нами завжди стоїть вибір і треба зробити його правильним», - прокоментував відео роботу фронтмен гурту, Олександр Коломієць.

 

 

Наш Телеграм канал, підписуємось та смакуємо життя разом з SAVOR!

Додати коментар

Захисний код
Оновити