RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Гурт DETACH викинув фронтмена з літака

Нещодавно українські альтернативні рокери з гурту DETACH презентували в своїх соціальних мережах кліп на пісню «Lock and Load».

 

В даному відео фронтмен гурту стрибає з парашутом, катається на серфінгу, спускається на велосипеді по сходах і займається іншими екстремальними речами.

 

«Всі персонажі з цього відео справжні. Чесно. Ми не використовували пост-продакшн, так як у нас немає на нього грошей. Все сьогодення. Ми справжні. Ви справжні. Всі ми живемо в реальному світі. Наш український акцент справжній. Це дуже справжнє відео. Амінь», - написано на першому кадрі кліпу.

 

Фронтмен гурту, Олексій Веренчік вже багато років професійно займається пост-продакшном (саме він робив кліпи для Linking Park, Asking Alexandria, Fall Out Boy, Kelly Clarkson, Eminem, Azalia Banks і багатьох інших європейських артистів). Також у самих музикантів - дуже специфічне почуття гумору, що легко помітити, якщо подивитися їх афіші та відеозапрошення на концерти. Так що можна здогадатися, що все, що відбувається в відео - навряд чи правда. Але самі музиканти продовжують стверджувати, що все це - це справжні зйомки.

 

«Стрибати з парашутом - це найстрашніше, що відбувалося зі мною за все моє життя. Я дуже сильно боявся, навіть три рази переносив цю зйомку, але через кліп «Lock And Load» довелося перебороти свій страх. Мені сподобалося. Тепер планую зайнятися парашутним спортом професійно», - коментує фронтмен гурту, Олексій Веренчік.

Нагадуємо, що у DETACH зараз в розпалі їх осінній «Lock And Load тур».

 

Графік туру:

10.11 - Рівне, Лагуна - https://goo.gl/RzFV9Z
11.11 - Тернопіль, Хмiльне щастя - https://goo.gl/TXidwF
12.11 - Львів, Picasso - https://goo.gl/nWhGWX
16.11 - Харків, Корова - https://goo.gl/9DFuz7
17.11 - Дніпро, Поплавок - https://goo.gl/NkKY9W
18.11 - Полтава, Villa Крокоділла - https://goo.gl/eKwTE9
19.11 - Суми, Astoria - https://goo.gl/69u93U
24.11 - Ужгород, Phantom - https://goo.gl/JZnvdy

 

Наш Телеграм канал, підписуємось та смакуємо життя разом з SAVOR!

Додати коментар

Захисний код
Оновити