RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Проект «Счастливые люди», презентував дебютний кліп «Silicon Valley»

Нове ім'я в українському шоу-бізнесі, проект «Счастливые люди», презентував дебютний кліп «Silicon Valley», знятий в сонячному Сан-Франциско.

 

Надихнувшись 80-ми і поезією Бродського, експериментальний музичний колектив «Счастливые люди» пише власну історію сучасної музики. Тут експресивний речитатив соліста гурту, Дениса Ржавського переплітається з вокалом Влади Песоцької і музикуванням Олексія Casualman aka Gorzhitza.

 

Історія «Щасливих людей» розпочалася в Лос-Анджелесі, де зараз і базується команда, на одній з відомих студій звукозапису. За такий короткий час існування, колектив встиг виступити на українській сцені - на «Atlas Weekend» і «Кураж Базар», завоювавши довіру слухачів. А після відвідин популярного фестивалю «Burning Man» в США, артисти остаточно переконалися в правильності прийнятого рішення - розвивати проект з радикальним самовираженням. Відчувши смак свободи, можливість бути собою і створювати ні на що не схожий продукт, колектив зняв свій ексцентричний дебютний кліп.

 

На пагорбах Сан-Франциско креативною командою режисера Асі Ніколаєвої та оператора Павла Федорова було створено відео «Silicon Valley».

 

«Ми - люди світу і божевільні фанати музики, які не бояться пробувати себе в нових ролях, шукати незвичайні звукові рішеннях. Ми хочемо уникнути простоти в аранжуваннях і кожен день намагаємося кидати виклик самим собі», - ділиться Денис Ржавський.

 

Кліп «Silicon Valley» став прикладом відео роботи без рамок, відточеного сценарію і постановочних ракурсів - кожен кадр музичної короткометражки став відображенням легкого та безтурботного життя молоді.

 

Нагадаємо, що в арсеналі виконавців вже є композиції «Благая весть» та «Соленая карамель», які можна почути в iTunes, Soundcloud і на інших платформах. На черзі у тріо презентація ще кількох хітових пісень, а реліз дебютного альбому під назвою «Кодер» відбудеться в лютому 2018 року.

 

Наш Телеграм канал, підписуємось та смакуємо життя разом з SAVOR!

Додати коментар

Захисний код
Оновити