RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Канікули зіркових дітей

Більшість школярів зітхнуть з полегшенням і поринуть у тиждень довгоочікуваних осінніх канікул, коли можна буде вдосталь виспатися та забути про уроки. Зіркові школярі розповіли журналу SAVOR, про свої плани на осінні канікули:

 

Валерія Педан: «Канікули канікулами, але танці та англійську ніхто не відміняв. А у вільний час ми з друзями плануємо сходити в кіно і погуляти по ТРЦ. Ще хочу позайматися лижами на спеціальному тренажері, щоб підготуватися до зими. Погуляти з мамою, татом і маленьким братиком та зробити всі домашні завдання»,- донька ведучого та шоумена Олександра Педана.

 

Богдан Козій: «На осінніх канікулах я разом з батьками відправляюсь до моря, в сонячний Єгипет, а саме в місто Хургада. Ми дуже любимо там відпочивати, не лише через те, що це красиве куротне місто на березі Червоного моря. Там ще також багато можливостей для дайвінгу, яким я захоплююсь останні пару років. Також ми плануємо з’їздити в Ізраїль, відвідати Єрусалим та відомі святі місця», - актор, виконавець головної ролі в фільмі «Фокстер&Макс».

 

Антон Булдаков-Алюшин:«Нарешті, скоро будуть канікули, і я зможу відпочити від напружених буднів. Мені подобається осінь, природа і вулиці в цей час року. Я буду кататися з друзями на лонгборді, гуляти і ще, думаю, поїду в Прагу до хрещеного брата, а з ним нудно не буває», - переможець першого сезону шоу «Майстер-шеф. Діти».

 

Віталія Турчин: «Осінні канікули я планую провести в моєму улюбленому місці – у бабусі на дачі. Там живуть три кішки, яких я називаю своїми друзями і люблю з ними гратись. Також буду допомагати бабусі по господарству. Недалеко від бабусиного дому протікає річка та є невеликий ліс, де дуже приємно прогулюватись теплими осінніми вечорами», - актриса та співачка.

 

Устина (11 років): «Плануємо разом з батьками поїхати на канікули в Карпати. Невеликий тур по Західній Україні. Подихати свіжим повітрям, смачно поїсти, попаритися в сауні, погрітися в чанах, погуляти в горах». Уляна (15 років): «Канікули я проведу в танцювальному залі. Хотіла поїхати з усією родиною в Карпати, але залишаюся в Києві готуватися до змагань з танців. Також я буду брати участь в зйомках промо-відео танцювальної школи», - доньки шоумена Вадима Мічковського (Дядя Жора).

 

 

Наш Телеграм канал, підписуємось та смакуємо життя разом з SAVOR!

Додати коментар

Захисний код
Оновити