RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ вирушає в всеукраїнський тур

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ їдуть в тур з презентацією нового синглу #Хочеш з майбутнього альбому гурту.

 

 

 

Також, музиканти виконають улюблені пісні з трьох студійних альбомів - “UNDERGROUND” (2007 рік), “ДИХАЮТОБОЮ” (2015 рік) та “5хвилин” (2017 рік). А розпочався  тур в Лондоні, де гурт виступив вперше – на благодійному концерті у  Громадському Українському Центрі. БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ запрошують на свої концерти усіх, хто цінує справжні почуття, романтику і не уявляє свого життя без кохання!

 

Сингл #Хочеш було презентовано наживо 14 вересня на акустичному концерті в Києві. Ось що розповів про цю пісню, фронтмен гурту, Сергій Танчинець:

 

“Хочеш - пісня про почуття любові, закоханості, потреби в людині, яку кохаєш. В принципі, про стосунки між чоловіком і жінкою. Це кожному знайоме, або рано чи пізно стане знайомим. Багато кому зрозуміла ця тема.Хочеш вийшла надзвичайно ніжною. Після виходу “Тону” я якось читав, що це наша найніжніша пісня. А потім більш ніжною визнали “5 хвилин”. Тож Хочеш - наш третій рекорд по ніжності!Насолоджуйтесь! Мені здається, вона вам всім сподобається”.

 

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – відомі українські рок-романтики. Мужні чоловіки, які завоювали багато сердець своєю щирістю та вмінням відверто  ділитись своїми почуттями. Музиканти залишаються вірними собі, не припиняють експериментувати та не визнають ніяких лімітів у форматі чи стилі, тому в музиці та текстах БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ кожний знайде щось для себе – від тихої витонченої лірики до шаленого драйву.

 

Кожен виступ БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – це шалений потік енергії та емоцій, які важко описати словами, бо викладаються музиканти на всі 100% і, навіть, трохи більше. З перших акордів вони заводять публіку і не відпускають зі свого полону до самого кінця виступу.



Графік туру

5 жовтня - Львів, Малевіч
14 жовтня - Бахмут, МБК
19 жовтня - Харків, арт-клуб Корова
28 жовтня - Черкаси, Millenium
2 листопада - Дніпро, Poplavok
3 листопада - Полтава, Villa Крокодила
10 листопада - Чернігів, Міський палац культури
11 листопада - Ковель, МБК
19 листопада - Запоріжжя, Капіталіст
22 листопада - Хмельницький, Обласна філармонія
23 листопада - Вінниця, Будинок офіцерів
24 листопада - Луцьк, Клуб Opera
26 листопада - Рівне, МБК
1 грудня - Мукачево, Eventum Hall
3 грудня - Новоград-Волинський, МБК
9 грудня -Київ, Atlas.


В турі можуть з’явитись і інші міста.
Слідкуйте за новинами на офіційному сайті гурту

 

Наш Телеграм канал, підписуємось та смакуємо життя разом з SAVOR!

Додати коментар

Захисний код
Оновити