RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Гурт ВЕРЕМІЙ та ХАС презентували спільну роботу

 Напередодні великого сольного концерту в клубі ATLAS, гурт ВЕРЕМІЙ та проект ХАС презентують спільну роботу - трек “Нічого не буде, як раніше”

 

 

На відміну від більшості пісень останнього періоду, “Нічого не буде, як раніше” записаний в тяжкому і потужному звучанні - для справжніх поціновувачів творчості гурту.

 

Ця пісня присвячена хлопцям, що пізнавши пекло війни повернулися з фронту. Тема пісні, яку підняли музиканти є дуже актуальною в часи подій на сході країни, коли існує потреба в реабілітації військових після їхнього повернення.

 

"Яке ставлення до хлопців, які повернулись з війни зі сторони нашої держави, просто людей? Багатьом вони не потрібні. Їхня адаптація в суспільстві після того загалом проходить непросто. Для них - Нічого не буде, як раніше. Та і для кожного з нас, думаємо. Тому кожен себе в цій композиції знайде також. І дуже приємно, що ХАС відчув цю тему дуже глибоко, ніби пропустив крізь себе, коли ми набрали його якось по телефону, розказавши про саму ідею пісні. Ось чому вийшов такий прекрасний дует", - розповідає фронтмен гурту ВЕРЕМІЙ, Віталій Калініченко. 

 

Lyric-video, яке відзняли музиканти відображає переживання героя з приводу подій, які змусили його змінити власне життя і ставлення до нього, де існує лише бажання помститись тим, хто так чи інакше були причетні до цього.

 

Наш Телеграм канал, підписуємось та смакуємо життя разом з SAVOR!

Додати коментар

Захисний код
Оновити