RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ презентував акустичну програму та новий сингл #Хочеш

14 вересня на Тихому концерті БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ  відбулось одразу 2 прем’єри – вперше було виконано акустичну програму та презентовано новий сингл #Хочеш з майбутнього альбому. Обидві прем’єри були сприйняті з захопленням.

 

Концерт пройшов з аншлагом, але музикантам вдалось створити по-справжньому інтимну, камерну атмосферу і довести, що вони не припиняють експериментувати та шукати нове звучання. В цьому їм допомогли Надія Ніколаєва (терменвокс),  Євгенія Смолянинова (віолончель) гурти VRODA та The Oscar Wild, які взяли участь в концерті.

 

Нову  пісню також було виконано в акустичному варіанті, який їй максимально личить – адже вона дуже щира та чутлива. Першими сингл #Хочеш змогли почути фанати БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ в соцмережах.

 

«З величезними хвилюванням і надією, з невиразним задоволенням презентуємо вам першу "ластівку" з наступного альбому...», - написав на своїй сторінці фронтмен гурту, Сергій Танчинець.

 

Дуже скоро цю пісню можна буде почути – не тільки в ефірах радіостанцій, але й наживо – на концертах гурту. Адже БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ вже розпочали свій осінній тур. Перший концерт відбувся у Лондоні, а вже з кінця вересня розпочнуться концерти Україною.

 

«#Хочеш - пісня про почуття любові, закоханості, потреби в людині, яку кохаєш. В принципі, про стосунки між чоловіком і жінкою. Це кожному знайоме, або рано чи пізно стане знайомим. Багато кому зрозуміла ця тема. #Хочеш вийшла надзвичайно ніжною. Після виходу «Тону» я якось читав, що це наша найніжніша пісня. А потім більш ніжною визнали «5 хвилин». Тож #Хочеш - наш третій рекорд по ніжності! Насолоджуйтесь! Мені здається, вона вам всім сподобається», - розповів Сергій Танчинець про новий сингл.                         

                                      

 

Наш Телеграм канал, підписуємось та смакуємо життя разом з SAVOR!

Додати коментар

Захисний код
Оновити