RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Анна Добриднєва презентувала танцювальний сингл «Між нами»

Новий творчий сезон для Анни Добриднєвої розпочинається з прем’єри нового синглу під назвою «Між нами». Нова пісня, вже друга за ліком, авторська композиція Анни, написана українською мовою.

 

Як відомо, Анна Добриднєва – автор усіх своїх пісень і новий сингл «Між нами» - не виняток. Цього разу співачка презентує танцювальний трек, який, впевнені, змусить рухатися кожного -  всім тілом на танцполі, киваючи головою в навушниках у транспорті, зриваючи під ранок голос у караоке. Обережно! «Між нами» крутиться в голові вже після першого прослуховування!

 

 «Осінь для мене – це завжди зміни і яскраві емоції. Ніякої меланхолії, ніякої осінньої хандри і суму під пледом на підвіконні – тільки ритм, тільки посмішка, тільки рух! І хоча пісня «Між нами» - про завершення надскладних взаємин, але в ній немає  сліз та жалю до себе. Напевно, у мене такий музичний почерк – легко і саркастично розповідати про наболіле й складне»,- ділиться враженнями співачка.


Нова пісня Анни Добриднєвої, як і всі попередні, є автобіографічною. Артистка практично ніколи не розповідає про особисте життя в інтерв’ю, віддаючи перевагу оповідати про це у своїх піснях.

 

«Інколи ми зустрічаємо не тих людей. І входимо не у ті відносини. Нескінченно їх виправдовуємо і вибачаємо. А потім раптом розуміємо – Так! Все! Досить! Прийшов час перевернути цю сторінку. Достойно і сміливо. Знаєте, навіть найдраматичніша історія – це досвід, що робить нас мудрішими. Це унікальна можливість зрозуміти, що ж насправді ми хочемо,- коментує Анна. Головне, не боятися робити помилки, а жити на повну. Не економити свої емоції. А витрачати! Витрачати з задоволенням і насолодою! Продовжувати довіряти своєму серцю і… інколи слухати маму))) Так-так! Вона поганого точно не порадить)))»,- доповнює співачка. 

 

 Стильний танцювальний трек з модним саундом обіцяє стати гарячим хітом цієї осені:

                                     

 

Наш Телеграм канал, підписуємось та смакуємо життя разом з SAVOR!

Додати коментар

Захисний код
Оновити