RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

BRUTTO зіграли на фестивалі SZIGET

Виступ на найбільшому музичному фестивалі Європи – це, без сумніву, віха в історії і розвитку будь-якого музичного гурту! Для BRUTTO це був перший виступ на SZIGET! І відразу на EUROPE STAGE!

 

Сергій Міхалок:

«Для BRUTTO сам факт запрошення на SZIGET вже привід для гордості! Для будь-якого гурту важливо виїжджати за межі свого ореолу, міняти комфорт рідних майданчиків на фести, де ти новачок, аутсайдер. Це тренування волі, професіоналізму і боротьба з пихою та самолюбством. Дуже люблю такі відчуття – знову стаю молодим і зухвалим. Виступати на фесті поруч із Bad Religion, PJ Harvey, Billy Talent та іншими грандами Світового року хвилююче і незабутньо. Я задоволений нашим виступом: ми не розгубилися і не «попливли», виступили чітко і спокійно. Спасибі всім фанам, хто нас підтримав у цій божевільній спеці!»

 

 

Антон Азизбекян, продюсер гурту BRUTTO:

«Виступали на дикій спеці! 37 градусів! На сцені була баня! Ближче до фіналу виступу, коли міць, натиск і подача зі сцени максимально злилися з розпеченим танцполом, стало зрозуміло, BRUTTO підкорили фестиваль!

 

 

Після виступу частина музикантів BRUTTO залишилася на фестивалі. Звичайно, не можна знехтувати можливістю поспостерігати за кращими і легендарними гуртами сучасності. Тут і зараз! Billy Talent, давні друзі «ляпісів» – Dubioza Kolektiv, феєричний виступ після багаторічної перерви поп-діви PINK. Для мене відкриттям стали Mando Diao. Слухаючи, як трек «Gloria» хором виконує багатотисячний натовп, мимоволі замислюєшся про вічне, адже він був написаний після катастрофи, в яку потрапила група на шляху з SZIGET 2012. Неможливо встояти і не стрибати в одному ритмі з 500 000 натовпом на сеті Kasabian! Шаман DJ Shadow зачарував своїм неповторним індивідуальним стилем! Я вперше побачив  і запам’ятав назавжди британський інді-рок-гурт The Vaccines! Їхній соліст Justin Young буквально підкорив собі багатотисячний натовп харизмою, подачею і ритмічної висічкою музикантів гурту!

 

Дуже сподобалося, як грамотно спроектовані сцени. Жодних звукових, музичних і стильових конфліктів – все продумано до найдрібніших деталей!

Потужні шоу! Професійна підготовка! Стиль і злагодженість! Цілодобово працювали і «немузичні» сцени – театральні постановки, циркові шоу, виступи Stand Up коміків – це не просто музичний фестиваль – це ярмарок сучасного мистецтва!

 

 

Фестиваль працював як один великий організм, де всі частини тіла функціонують безвідмовно! Я не побачив жодного FUCK UP! Від першого листа із запрошенням на фестиваль, обговорення тонкощів і дрібниць до самого виступу – у всьому повага, увага, професіоналізм! Це підкуповує і закохує у фестиваль!»

 

SZIGET – це справжній острів свободи, на який хочеться гнати свій корабель цілий рік, щоб BRUTTO виступали і показували всьому світу, що таке білорусько-український панк-рок! Об'єднувальний і мотивуючий! Який б'є точно в ціль! BRUTTO були дуже органічні в цьому строкатому різноманітті кращої музики світу!

 


Наш Телеграм канал, підписуємось та смакуємо життя разом з SAVOR!

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити