RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Гурт БІЛА ВЕЖА презентує кліп про червону стрічку долі

«Давай» - кліп на нову пісню українського гурту БІЛА ВЕЖА, офіційний реліз якої відбувся у червні 2017 року. Зараз пісня знаходиться у ротації українських радіостанцій.

 

Існує давня китайська легенда - про червону нитку долі: з давніх-давен невидима червона нитка пов'язувала двох людей, яким судилося бути разом. Ця нитка могла розтягуватися або заплутуватися, але вона ніколи не розривалася. З часом, їх обох починало тягнути один до одного ніби магнітом, червона стрічка ставала все коротшою та коротшою – і однієї миті дві душі зустрічалися.
 
«Нам цікаво, чи розгледять глядачі те, що у кліпі знімається лише одна дівчина? Погодьтеся, чудова нагода передивитися відео ще один раз. Здається, ніби головний герой марить обличчям дівчини, з якою його поєднала червона стрічка долі…», - розповідає фронтмен гурту, Максим Іващенко.
 
Кліп зняла режисер Олена Гудкова - (Born Vision Studio), з якою гурт вже співпрацював раніше. Саме цей режисер фільмував попередній кліп гурту на пісню «Посміхнись собі сама».
 
«Стародавня китайська легенда про червону стрічку, якою зв'язані ті, кому судилося зустрітися у житті, надихнула мене на створення цього символічного сюжету. Але жодний кадр не варто сприймати буквально. Нехай картинка просто веде вас до найпотаємніших глибин вашої душі», - коментує режисер кліпу, Олена Гудкова.

                                   

Додати коментар

Захисний код
Оновити