RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Лідер гурту СКАЙ провів незабутню відпустку в колі сім'ї

Український музикант, Олег Собчук, нещодавно був помічений на іспанському узбережжі. Фронтмен популярного рок-гурту СКАЙ взяв тайм-аут між гастролями і відправився з сім'єю на відпочинок неподалік міста Денія.

З настанням пляжного сезону українські артисти діляться на кілька категорій: на тих, хто йде в тривалу відпустку, хто працює понад норму на всіляких літніх майданчиках і тих, хто викроює на відпочинок тиждень між концертами. Лідер гурту СКАЙ, Олег Собчук надовго не залишає своїх шанувальників без хітів «Тебе це може вбити» і «Мелодія серця». Але, тим не менше, від виконання сімейного та подружнього обов'язку не відмовляється - молода людина завжди приділяє увагу близьким.

Після всеукраїнського, американського і канадського турів на підтримку п'ятого альбому «НОВЕ ЖИТТЯ», учасники СКАЙ вирішили відновити сили. Свої короткі канікули Олег Собчук проводив в сонячній Іспанії, не забуваючи ділитися з фанатами кадрами щасливого проведення часу. А вже сьогодні Олега разом із гуртом СКАЙ можна почути в Маріуполі, в рамках фестивалю «MRPL City».
«Тато і син - це не просто рідні люди, це одна команда. One team», - підписав рокер свій недавній пост в Фейсбук. Крім морських фотографій з дитиною, Олег показав романтичні фотографії з дружиною Марією: «Нарешті, я зміг подарувати родині і собі шматочок літа», - коментує фотосесію музикант.
Потрібно відзначити, що Олег Собчук перебуває у відмінній фізичній формі - заняття спортом музиканту не чужі. Тож не дивно, що іспанки задивлялися на підтягнутого українця. А він ще й співає гарно!
Фото: Maria Zverintseva
 
 
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити