RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Новий кліп Epolets став блокбастером

Epolets презентували новий кліп на пісню «Місто спить».

 

Відео знято на другий сингл з майбутнього альбому гурту. Режисером став молодий кліпмейкер Віталій Кріжановський.

«Місто спить», так само як і сингл «Я хочу бути з тобою» увійдуть до майбутнього, четвертого студійного альбому гурту. Саунд-продюсером треків та всієї платівки став Мілош Єліч – клавішник гурту Океан Ельзи.

«Це пісня-маніфест людей, які прокидаються тоді, коли засинає місто. Вона про тих, кому вдень замало повітря, кому недостатньо дозволеної швидкості, про тих, що летять на світло, але бачать у темряві наче коти!», - прокоментував Павло Варениця вихід відео.

 

 

 

 

На створення відео гурт надихнули його шанувальники. Цього року Epolets запускали квест для своїх прихильників - їм потрібно було вгадати місце проведення секретного концерту. Незважаючи на важкі завдання слухачі швидко знайшли відповідь та за лічені години зібралися на концерт, який відбувся на даху.

Саме тому в основі сюжету кліпу – люди, які вдень працюють на звичайних роботах, а ввечері вириваються на волю. Люди різного статусу, зовнішності та переконань. Єдине, що їх об’єднує – любов до свободи, пошуку пригод, а також татуювання з емблемою Epolets.У відео використано більше десяти локацій. Зйомки проходили в Одесі – рідному місті учасників гурту. 

 
 

Гурт Epolets було засновано 2012 року в Одесі. 2013 року вийшов дебютний альбом “Epolets”, а 2014 - друга платівка “Dogma”.

Минулого року вийшов третій альбом гурту – “Cult”. За рік до цього Epolets брали участь в шостому сезоні шоу «Х-Фактор» у команді Андрія Хливнюка, фронтмену гурту Бумбокс.

 

                                             

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити