RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Гурт СКАЙ: Північноамериканський тур

Український рок-гурт СКАЙ у рамках свого міжнародного ювілейного туру з концертною програмою «СКАЙ НОВЕ ЖИТТЯ 15» відвідали 10 міст, з яких  шість в Сполучених Штатах Америки та чотири - в Канаді. На честь 15-річчя гурту рокери привезли українську пісню до наших емігрантів, української діаспори, а також познайомили з нашою музичною культурою американців та канадців. За сталою традицією під час туру хлопці з гурту СКАЙ на чолі з фронтменом Олегом Собчуком провели ряд благодійних акцій та зробили туристичний огляд місцевих краєвидів та пам’яток.

 

Першими почути пісні з альбому «Новежиття» мали змогу жителі та гості міста Торонто. Вже наступного дня у гурта бувзапланований концерт у Сполучених Штатах у містіЧікаго, а згодом і у Вашингтоні. У столиці артисти провели благодійний  концерт, де виручені кошти з квитків було зібрано на допомогу бійцю АТО Анатолію Горбенку. Незважаючи на щільний графік, музиканти все ж таки знайшли час на дену прогулянку по місту, під час якої мали змогу оцінити велич будівлі Капітолія та Білого Дому.

 

У місті Детройт шанувальників СКАЙ чекав ще один благодійний захід, де на цей раз хлопці допомагали Олександру Дарморосу, який втратив зір і ногу, захищаючи нашу Україну. Завдяки небайдужим було зібрано більше $2000, ця сума буде витрачена на проживання та лікування бійця.

 

Приємною несподіванкою для рокерів у місті Принс-Альберт стало запрошення від професійних спортсменів відвідати спеціалізований тренувальний центр з керлінгу і навіть самим спробувати зіграти у цю дещо екзотичну для України гру.


 

У місті Саскатун відбувся заключний концерт американсько-канадського туру гурту СКАЙ. Українська місцева громада зустрічала СКАЙ в аеропорті з оркестром, хлібом та сіллю і зробила гурту декілька дужеприємних і несподіваних сюрпризів. Так, прямо під час концерту хлопців чекав святковий торт з зображенням нового альбому "НОВЕ ЖИТТЯ". Окрім основного виступу у цьому місті хлопці протягом трьох днів давали безкоштовні акустичні міні-концерти, щоби поспілкуватися з шанувальниками, а також познайомити місцевих жителів з українською піснею. За сприяння саскатунського відділу Конгресу Українців Канади учасники гурту СКАЙ зустрілися зі старшокласниками місцевих українських шкіл. Учні мали нагоду поспілкуватися з гуртом СКАЙ і вперше почути пісню «GoGо» з нового альбому в акустичному виконанні.

Також у Саскатунівідбуласьще одна благодійнаподія за участі СКАЙ - модний показ, організований місцевою організацією «Потічок надій» з метою зборів коштів для хворих дітей в Україні. На показі було представлено колекцію вечірніх суконь, створени хмісцевим дизайнером Іриною Житарюк (MissUkrainianCanada 2016), та моделей сучасних українських дизайнерів, представлених компанією UkieBoutique.

 

«Ми ще не зовсім відійшли від туру, зараз знаходимось в режимі звикання до нашого часового поясу та «реалій», і я хочу сказати величезне дякую!!! Thanks  усім, хто сприяв, підтримував, допомагав та організовував цей неймовірний тур Північною Америкою, прикладаючи максимум своїх зусиль… Ми зробили це всі разом! І ми обов'язково зробимо ще краще, бо маємо чудовий досвід та неймовірно хороших людей, друзів та шанувальників. Щиро дякуємо вам! З вами було приємно працювати та спілкуватися! До зустрічі!», - коментує лідер гурту СКАЙ Олег Собчук.

 

Нагадаємо, «СКАЙ» — український музичний гурт, основними музичними напрямками якого є рок та поп-рок.  Гурт було засновано у 2001 р. у м. Тернопіль.  В Україні гурт вважається одним з найбільш відкритих для шанувальників та соціальних ініціатив, регулярно підтримуючим та організовуючим благодійні акції та зустрічі з фан-клубом в Україні та українськими громадами поза межами країни. Під час свого ювілейного туру Північною Америкою з нагоди своєї річниці з метою популяризації української музики та зустрічі з шанувальниками гурт СКАЙ провів 10 концертів по найбільших містах США та Канади за щирої підтримки української діаспори та місцевих жителів


Додати коментар

Захисний код
Оновити