RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

«Галицький шлягер» – єднає Україну

Українська пісня знову лунає на все Прикарпаття. З усіх куточків нашої держави до Івано-Франківська завітало близько двадцяти виконавців традиційної естради, щоб подарувати глядачам море емоцій та позитивних вражень.

 

   

   У грандіозному мистецькому  дійстві, яке вже вдруге проходило під гаслом «Захистимо Україну піснею», приймали участь народні та заслужені артисти України, а також молоді співаки. Організатор та засновник даної акції – президент Благодійного фонду «Мистецький храм», народний артист України Ярослав Борута. Серцем і душею фестивалю, уже традиційно, є голова оргкомітету, народний артист України, поет-пісняр Вадим Крищенко.

   Під час концерту проходило голосування за кращу пісню кожного виконавця, у якому приймали участь глядачі «Галицького шлягеру». Ті твори, які наберуть більше голосів,  стануть лауреатами та звучатимуть у великому гала-концерті в березні місяці наступного року.

     За словами Ярослава Борути такі заходи дуже потрібні людям. Оскільки у них відчувається багатство і сила української культури: «Я тішусь тим, що мої колеги по сцені, і просто хороші друзі підтримали мене і знову приїхали до нашого міста. Також слід зазначити, що в цьому році ми підписали угоду про співпрацю з телеканалом Тоніс, який виступає генеральним інформаційним партнером нашого заходу і транслюватиме відео версію по всій Україні.

   Велике спасибі всім, хто сьогодні долучився до такої хорошої справи. Коли я вийшов на сцену і побачив повний зал щасливих, усміхнених людей то ще раз переконався – Українська пісня володіє цілющою силою і надзвичайно хорошою енергією».

   Голова оргкомітету, Вадим Крищенко наголосив: «Галицький шлягер» розростається і вже зовсім скоро може стати міжнародним конкурсом. Це підтверджує участь  у другому турі «Галицького шлягеру» колишнього соліста Білозірівської «Ватри», заслуженого артиста України Ігоря Богдана, який прибув на фестиваль з далекого канадського міста Калгарі. Хочеться вірити, що українська культура, а зокрема пісня, буде відома далеко за межами нашої держави і прославлятиме її імя».

Віце-президент БФ «Мистецький храм»,

 

Уляна Мандзюк

 

Фотозвіт з події

Додати коментар

Захисний код
Оновити